Wilujeng sumping di Alicosolar

Alicosolar nyayogikeun layanan mandeg kanggo desain, produksi, penjualan sareng instalasi. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun kalayan tulus.

NAHA MILIH KAMI

Desain gratis, Customizable, pangiriman gancang, jasa one-stop sareng jasa purna jual anu jawab.

  • More than 15 years experience, Germany technology, strict quality control, and strong packing. Offer remote installationn guide, safe and stable.

    KUALITAS

    Langkung ti 15 taun pangalaman, téknologi Jérman, kontrol kualitas ketat, sareng pengepakan anu kuat. Nawiskeun pituduh pamasangan jarak jauh, aman sareng stabil.

  • Founded in 2008, 500MW solar panel production capacity, millions of battery, charge controller and pump procution capacity. Real factory, factory direct sales, cheap price.

    MANUFACTURER

    Diadegkeun dina 2008, kapasitas produksi panel surya 500MW, jutaan batré, muatan pangendali sareng kapasitas ngompa pompa. Pabrik asli, penjualan langsung pabrik, harga murah.

  • Accept multiple payment methods, such as T/T, PAYPAL, L/C, Ali Trade Assurance...etc.

    PEMBAYARAN

    Narima sababaraha metode pamayaran, sapertos T / T, PAYPAL, L / C, Ali Trade Assurance ... jsb.

Populér

Produk kami

Alicosolar parantos ngenalkeun peralatan produksi otomatis canggih ti Jérman, Italia sareng Jepang. Produk kami global sareng dipercaya ku pangguna.

Alicosolar mangrupikeun pabrik sistem tanaga surya kalayan fasilitas uji anu saé sareng kakuatan téknis anu kuat.

saha kami

Jingjiang Alicosolar New Energy Co., Ltd mangrupikeun pabrik sistem pembangkit listrik tenaga surya, kalayan alat uji anu sampurna sareng kakuatan téknis anu kuat. Lokasina di kota jingjiang, 2 jam ti bandara Shanghai. Alicosolar, khusus dina panilitian sareng pamekaran. Kami difokuskeun sistem surya anu sambung kisi, sistem surya luar-jaringan sareng sistem surya terpadu.
Kami gaduh pabrik urang nyalira, anu ngahasilkeun panél surya, sél surya, inverter surya, sareng sajabana. Alexosolar parantos ngenalkeun peralatan produksi otomatis canggih ti Jérman, Italia sareng Jepang.

  • GCL
  • JA
  • YINGLI
  • JINKO
  • LONGI
  • SUNTECH
  • Trina
  • CANADIAN
  • RENESOLAR